121€ ylittävissä tilauksissa on ilmainen toimitus.Alle 121€ tilauksissa toimituskulu on 7,90€/ lähetys.Nouto myymälästä kaikille tilauksille ilman lisäkuluja.

Toimitus- ja palautusehdot

Magnifique Verkkokaupan toimitusehdot


121€ ylittävissä tilauksissa on ilmainen toimitus.

Alle 121€ tilauksissa toimituskulu on 7,90€/ lähetys.

Nouto myymälästä kaikille tilauksille ilman lisäkuluja.


Tilauksen käsittelyaika on 1-2 arkipäivää, jolloin tilauksen tuotteet kerätään varastosta ja pakataan postitettavaksi, minkä jälkeen lähetys kirjautuu Postin seurantaan.
Toimitusaika varastotuotteille 1-3 arkipäivää.


Asiakaspalvelu


Verkkokaupan asiakaspalvelun sähköpostiosoite on tuki (@) kynsitori.fi.  Muista ilmoittaa sähköpostilla aina myös puhelinnumero, josta tavoitamme sinut tarvittaessa. Vastaamme asiakaspalvelun sähköposteihin samana työpäivänä tai seuraavan arkipäivän aikana. Palvelemme arkisin klo 10-17:00 myös puhelimella numerossa +358 40 527 4444

 


SmartPost Suomi ja Viro


Nyt voit tilata Verkkokaupan tilauksen myös SmartPost -toimituksena lähimpään noutoautomaattiin.

Toimituskulu on 10,50€/ lähetys.
 

SmartPost -lähetyksen maksimipaino Viroon 25kg.

SmartPost -paketin enimmäismitat 60 x 36 x 60cm.  Jos enimmäismitat ylittyvät, paketti toimitetaan valittua pakettiautomaatia lähinnä olevaan Postiin. Toimitusaika pitenee työpäivällä ja toimitushinta muuttuu

Toimitusaika Viroon yksi (1) vuorokausi lisäaikaa Suomen toimitusaikaan.


 

Viron toimitusten minimitilauksen arvo 150€/ SmartPost -paketti.


 

Noudat tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti.
 

Voit noutaa tilauksesi aina myös myymälästämme ilman kuluja.


 

Maksutavat


 

Voit maksaa verkkokaupasta tekemäsi tilauksen seuraavilla maksutavoilla:


Hintatiedot


Verkkokaupan hintatietoja seurataan jatkuvasti. Varaamme oikeuden teknisestä tai inhimillisestä virheestä johtuviin hintakorjauksiin. Hinnat ilmoitetaan euroissa (€), ja hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Mikäli tilauksen maksun yhteydessä haluat varmistaa hintaan sisältyvät tuotteet/ värit, laita lisätietoihin sinua askarruttava asia ja saat kysymykseesi aina vastauksen ja vahvistuksen ennen toimitusta.

 

  Vaihto- ja palutusehdot

 

Kaikilla verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on Suomen kuluttujansuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus tilauksen vastaanottamispäivästä lukien. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on tehtävä peruuttamisilmoitus ennen peruuttamisajan päättymistä (kuluttajansuojalaki 6:14). Peruutuksesta on ilmoitettava aina etukäteen mieluiten kirjallisesti sähköpostitse tai kirjeitse.

Huom! Paketin noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin tuotteen palautus/kaupan peruuttaminen. Veloitamme kaikista noutamattomista lähetyksistä toimitus- ja käsittelykuluja 15 euroa. Maksu vastaa suuruudeltaan toimituksen, palautuksen ja käsittelyn todellisia kustannuksia.

Tuotteiden vaihto

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto-oikeus, eli voit yhden kerran 14 päivän sisällä palauttaa käyttämättömät/avaamattomat ja myyntikelpoiset tuotteet. Lähetämme uudet tuotteet tilalle. Vaihdettaessa tuotteita uudet tuotteet postitetaan, kun vaihdettava tuote saapuu meille. Asiakas maksaa vaihdosta koituvat toimituskustannukset.

Palautus

Jos vain palautat virheettömiä tuotteita, tulee sinun tehdä se omin kustannuksin. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön, alkuperäisessä pakkauksessa sekä vyötteet paikallaan. Kun palautettava tuote/tuotteet on vastaanotettu, tilauksen maksu palautetaan suoraan tilillesi, ilmoitahan siis tilinumerosi palautettavaa summaa varten.

Virheellinen/vahingoittunut toimitus/tuote

Jos lähetyksessä tullut tuote on eri kuin olet tilannut tai vahingoittunut tai tuotteita puuttuu, ilmoitathan siitä välittömästi meille sähköpostitse  tuki (@) kynsitori.fi. Jos tilauksessa on vääriä tai viallisia tuotteita tai tuotteita puuttuu kokonaan, lähetämme korvaavat tuotteet ilman lisäkuluja sinulle.